Onze diensten

UTI Forwarding bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren professionals die u én uw container shipment(s) volledig ontzorgen van en naar elke haven wereldwijd. Noem een willekeurig land waar ook ter wereld, en elke medewerker van UTI kan de havenstad van dat land dromen. Ethiopië? Addis Ababa! Vietnam? Da Nang! Noem het een afwijking, wij noemen het betrokkenheid van onze medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in het exporteren en importeren van Full Container Load cargo, overal ter wereld. Dit doen we inmiddels voor meer dan 400 klanten met elk hun eigen unieke uitdagingen. Klanten weten onze service te waarderen, want de meerderheid van onze samenwerkingen loopt al ruim 20 jaar. Geen verrassing dus wanneer wij zeggen dat de lange-termijn relatie met onze klanten en partners ook écht voorop staat.

Het vervoeren gaat verder dan alleen over zee. Binnen UTI hebben we namelijk ons eigen vervoersbedrijf, waarmee we ook het precarriage en oncarriage transport over de weg kunnen verzorgen. Daarnaast regelt onze eigen douaneafdeling uiteraard dat de waardevolle vracht moeiteloos naar hun final destination wordt verplaatst.

De scherpste prijzen in de markt, flexibiliteit van maandagochtend tot en met zondagavond en onze bewezen ervaring en betrouwbaarheid vormen het fundament van UTI. Tot op de dag van vandaag.

Worldwide Container Shipment

Wij verzorgen al uw container shipments van en naar elke haven wereldwijd. Met onze ervaring, het internationale netwerk, de persoonlijke service én ons onderhandelingsinstinct (we blijven tenslotte Rotterdammers, die neem je niet in de maling), kunnen wij betrouwbare service leveren voor de aller allerscherpste prijs.

Custom Formalities

Op onze eigen douaneafdeling vindt u gekwalificeerde mensen met jaren ervaring; zij helpen en assisteren u met alle documenten voor de inkomende of uitgaande goederen. Belangrijk gegeven voor u: UTI is AEO-gecertificeerd, waardoor uw lading op een snelle, efficiënte behandeling kan rekenen bij de Douane.

Road Transportation

Ook op de weg helpen we u graag verder. Hierbij bieden wij dezelfde flexibele, betrouwbare service voor de scherpste prijs in en buiten de gehele Benelux met onze eigen, dedicated trucking fleet of via ons wereldwijde netwerk met lokale partners.

Reefers

UTI loopt al 30 jaar voorop als reefer specialist. De temperatuur-gekoelde containers zijn uitstekend voor het vervoeren van diverse goederen, zoals bijvoorbeeld vleeswaren, kaas, chocola, fruit en vis. Ook in dit segment bieden wij u de scherpste prijs met betrouwbare service.